Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο overview video για το Spacelords

*
Η MercurySteam ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι το Raiders of the Broken Planet θα κυκλοφορήσει ως Spacelords και θα είναι free to play. Με την ευκαιρία λοιπόν του εν λόγω relaunch, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου δημοσίευσε ένα καινούργιο overview video για τις αλλαγές που υπάρχουν. Εκτός όμως από αυτό, η MercurySteam έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα κλιπ με ένα νέο δυνατό όπλο με το όνομα Patient Boy και ένα νέο skin. Όλο το νέο υλικό θα είναι διαθέσιμο από 23 Αυγούστου και θα είναι δωρεάν, εκτός από αντικείμενα διακόσμησης που μπορούν να αγοραστούν με Mercury points. Όσοι παίκτες έχουν ήδη επενδύσει χρήματα σε premium campaigns θα αποζημιωθούν με αποκλειστικό περιεχόμενο, ενώ μέχρι να κυκλοφορήσει το τέταρτο campaign, όλοι οι νέοι παίκτες θα μπορούν να παίξουν την εκάστοτε αποστολή της ημέρας εντελώς δωρεάν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*